Ekhagen Kurs & Konferens

– en lugn, grön oas i södra Småland.

Ekhagen Kurs & Konferens har under 2018 renoverats och har nu fyra toppmoderna konferensrum och 30 hotellrum med mycket hög standard. Vi kan ta emot både små grupper och större sällskap med upp till 150 personer. Konferenslokalerna är utrustade med modern och användarvänlig teknik som datorer, projektorer och hörslinga.

Kontakta oss, så hjälper vi er att planera er konferens efter just era behov!

Varmt välkomna att boka er konferens, kompetensutveckling eller friskvårdsaktivitet hos oss på Ekhagen Kurs & Konferens!

Läs mer om Ekhagen kurs & konferens »

Boka konferens

En miljö perfekt för dina konferenser, möten och kurser.

Lämna stan en stund och lägg din konferens hos oss. Vi har fullt utrustade mötesrum med plats för 10–70 deltagare. Dessutom en föreläsningssal för 150 personer. Välkommen till oss!

Läs mer

Bo på Ekhagen

Stanna över natten och passa på att njuta av omgivningarna. Vi har 30 fräscha rum i olika storlekar. God frukost ingår i priset

Läs mer

Våra lokaler

Ta en titt på våra moderna konferens- och kurslokaler. Kontakta oss, så hjälper vi er att planera er konferens efter just era behov!

Läs mer

Delta i våra kurser

Vi skräddarsyr kurser utifrån era önskemål inom en rad olika områden. Tack vare närheten till Grimslövs folkhögskola har vi både lärare och ändamålsenliga lokaler att erbjuda.

Läs mer