Boka konferens

Lämna stan en stund och lägg din konferens hos oss. Vi har fullt utrustade mötesrum med plats för 10–70 deltagare. Dessutom en föreläsningssal för 150 personer.

Alla våra konferensrum är utrustade med Wifi, projektor, whiteboard, högtalare samt block och penna till alla deltagare. Alla Konferenser är unika och vi ber er därför kontakta oss vi mail eller telefon för att vi tillsammans ska kunna sätta ihop den bästa konferensen åt just er.

Heldagskonferens

Kostnad: 395:-
Inkl. förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika

2 dagarskonferens med logi och 1-rätters middag

Kostnad: 1395:-
Inkl. förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, 1-rätters middag, frukost, förmiddagsfika, lunch

2 dagarskonferens med logi och 2-rätters middag

Kostnad: 1495:-
Inkl. förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, 2-rättersmiddag, frukost, förmiddagsfika, lunch

Våra lokaler

Ta en titt på våra konferens- och kurslokaler.

Ekhagen Kurs & Konferens har tre konferensrum med modern AV-teknik samt grupprum. Lokalerna erbjuder flexibla lösningar för grupper om 10–70 personer. Inom gångavstånd finns även föreläsningssal för 150 personer, två fullt utrustade idrottshallar, bastu samt gym.

Alla konferenssalar har trådlöst nätverk och är utrustade med dator och projektor, blädderblock, whiteboard samt block, pennor, frukt, vatten och godis. Det finns också tillgång till bärbara datorer. Dessutom finns möjlighet att hyra en datasal samt grupprum i olika storlekar.

Vi kan även hämta och lämna externa föreläsare vid t.ex. tåg eller flyg till självkostnadspris.

Kontakta oss, så hjälper vi er att planera er konferens efter just era behov!

I våra 19 enkelrum, 9 dubbelrum och 2 flerbäddsrum finns det sköna sängar från den lokala sängtillverkaren Hilding i Rydaholm och möbler av designern Jonas Ihreborn i Värnamo. Tack vare närheten till Grimslövs folkhögskola kan vi erbjuda tillgång till bland annat fullutrustad sporthall, fotbollsplan, gym och beachvolleybollplan.

Välkommen till Ekhagen Kurs & Konferens

Boka konferens med oss

Tel: +46(0)470–76 37 39
Fax: 0470 –76 37 35
E-post: petter.asplund@kronoberg.se